arrow_drop_up

Wie zijn wij?

  

Historie

ATZO Projects is ontstaan uit een droom: Van niets iets maken.

Vanuit een bedrijf met één retail klant zijn we inmiddels uitgegroeid naar een organisatie met verschillende disciplines, waarvan kantoren, lunch en lounge, hotels en retail de belangrijke pijlers zijn. Minstens zo leuk zijn echter de specials zoals studio's en praktijkruimtes.

Chris

Aan het roer vinden we Chris, de regisseur van het stel. Deze ‘jongeman’ van 53 vindt het heerlijk om mooie dingen te maken en zijn brein creatief te laten werken. De kreet “van niets iets maken” is door hem uitgevonden. Hoe hard hij ook mag rondrennen, hij heeft altijd een eindpunt in zicht. Daarbij is hij een man van de klok en: afspraak is afspraak.

Hugo

Hugo is met alles handig, maar is het liefst bezig met afbouwen. Hij vindt het leuk om creatief te denken over wat je wel en niet gebruikt. Hoe je van iets wat niet mooi is, iets moois kunt maken is zijn motivatie. Uitdaging in het werk vindt hij belangrijk en met zijn gevoel voor humor maakt hij van elke dag iets leuks.

Frank

Frank is niet echt een prater. Hard werken is voor hem belangrijker en dat doet hij dan ook als schilder. De afwisseling en het onderweg zijn maken het werk leuk. Frank is de nuchterheid zelve en maakt graag een lolletje met de rest.

Ron

Dit is Ron. Hij leidt de mannen en het werk in goede banen. Ron vindt het belangrijk dat het hoge niveau wat inmiddels is opgebouwd behaald blijft worden. Hij is gek op werken en zijn werk en regelt dan ook alles wat erbij komt kijken. Als Chris er niet is, heeft Ron het voor het zeggen. Naast zijn werk sport hij graag en is hij bezig met muziek.

Tommy

Aan de tekentafel staat Tommy. Hij bedenkt, tekent en bouwt. Het visualiseren van een idee is erg belangrijk om de klant te laten zien hoe het gaat worden. Tommy wil mooie dingen maken en dat is in de breedste zin van het woord. “Ik ben metaalbewerker, die meubelmaker en ook tekenaar is.”

Hans

En als laatste is daar Hans. Hij doet van alles en wordt ingehuurd als er extra mankracht nodig is. Hans is het liefst bezig met licht montagewerk en rijdt graag als chauffeur het land door. Het werken met de anderen is voor hem een fijne bijkomstigheid, omdat hij vaak alleen werkt. Het gevoel voor humor ontbreekt ook bij Hans niet.

Volg je ons al?

Samenwerking leidt tot mooie dingen.

Samen met jou bedenken we iets gaafs, maar we maken het ook. Alles wat je bedenkt is maakbaar. Naast dat wij onze eigen superhandige Harry’s hebben, werken we ook veel samen met partners. Door de jaren heen hebben we een zeer betrouwbaar netwerk van samenwerkingspartners opgebouwd.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo