Wolderwijd juristen

Voor de herinrichting van ons nieuwe kantoorpand waren wij op zoek naar een terzake kundig interieurspecialist/inrichter op het gebied van met name (moderne) vloeren. Wat prettig was bij ATZO is dat er direct vanaf het begin persoonlijke aandacht en tijd was om onze wensen en daarbij behorende mogelijkheden te bespreken, zonder dat je het gevoel had dat er een soort verplichting was om af te nemen. De verschillende mogelijkheden werden bovendien direct concreet gemaakt aan de hand van voorbeelden van vloeren die persoonlijk bij ons werden afgeleverd, en die we gedurende enige tijd konden houden om een definitieve keuze te maken. Een prettige verkoopmethode, zonder opdringerig te zijn.

Ook nadat wij aangaven een (klein) deel van de werkzaamheden uit de offerte (plintwerk) toch zelf te willen verrichten, bleef ATZO een meer dan meedenkende partner door aan te bieden om sec de plinten te leveren zodat we wel konden profiteren van het inkoopvoordeel. Waar een ander misschien verongelijkt zou zijn over vermindering van werkzaamheden, bleef ATZO meedenken over hoe ons van dienst te kunnen zijn.

In korte tijd, nog voor de deadline van onze verhuizing, heeft ATZO alle kantoorruimten voorzien van prachtige pvc-vloeren waar we tot op heden niets dan complimenten over krijgen. Voor wie op zoek is naar een rustige, meedenkende partner met een creatief oog voor detail en aandacht en tijd voor je wensen, vindt in ATZO Projects een fantastische partner.

mr. M.S. Ducaat


DA Drogisterij en Parfumerie Stadskanaal

Afgelopen jaar hebben we de verbouwing van onze nieuwe DA Drogisterij en Parfumerie volledig door ATZO Projects laten verzorgen. De volledige periode hadden we een ontzettend ruimdenkend, creatief, en hardwerkend team over de vloer. Daar waar wij zelf wat inspiratie te kort hadden, vulde ATZO Projects ons aan. De ideeën die het team van ATZO Projects had, werden meteen uitgevoerd in de praktijk. Dagelijks krijgen wij nog ontzettend veel complimenten over het uiterlijk van onze winkel.

Mocht er nog eens een winkel bij komen, dan is er geen twijfel over mogelijk; wij gaan weer voor ATZO Projects!

Fenna Winter

Prins Projectmanagement & Advies

Voor een van mijn klanten leidde ik een omvangrijke, interne verhuizing. Voor het inrichten van een nieuw kantoordeel en een restaurantdeel heb ik voor ATZO Projects gekozen. De samenwerking met Atzo Projects verliep heel prettig. We functioneerden als een team, waarbij open en eerlijk over alles gesproken en afgestemd kan worden.Voor mij zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid het belangrijkste in een leverancier en Chris heeft mij hierin niet teleurgesteld.Samen hebben we onder andere 170 m2 kale vloer omgetoverd tot een stoer en goed functionerend bedrijfsrestaurant met onder meer maatwerkkeukens.

ATZO Projects mag met recht een all-round en ontzorgend bedrijf worden genoemd. Het personeel houdt goed rekening met het feit dat de klant centraal staat, waardoor de dagelijkse werkzaamheden nauwelijks hinder hebben gehad van de verbouwingen. Ik was erg blij met de samenwerking met de mannen van ATZO Projects en mijn klant is super tevreden over het eindresultaat!

Marina Prins


ADW Accountants

Wij zijn met ATZO Projects in contact gekomen voor de ombouw van onze kantoren in Nijkerk en Zeewolde naar Accountantskantoor 3.0. Chris van Beem voelde exact aan wat wij wilden en heeft de herinrichting tot in de puntjes verzorgd. Met het eindresultaat zijn wij uitermate tevreden en krijgen veel positieve reacties op de ombouw naar Accountantskantoor 3.0. Het was een meer dan perfecte samenwerking met ATZO Projects.

Dries Bouw AA