Hotelinterieur: even helemaal weg…

… of juist een gevoel van thuiskomen. Welke sfeer en beleving je ook wilt neerzetten, het interieur is daar onlosmakelijk mee verbonden. We brengen een eenheid in je interieur. Onze specialisatie zijn kleine tot middelgrote hotels die op zoek zijn naar een unieke beleving.

Samen kijken we naar de gewenste uitstraling, de doelgroep en ontwikkelen we een concept dat daarbij past. We gaan voor je op zoek naar passende materialen, meubels, lampen of visuals. Door kamers van vloer tot plafond aan te pakken, zorgen we voor een uitzonderlijke ervaring. Om te zorgen dat de gasten jaren kunnen genieten van het interieur, is hoge kwaliteit geen wens, maar vanzelfsprekend.

Waarom ATZO Projects

  • Kwalitatieve interieurs met sfeer en beleving, passend bij de omgeving
  • De flexibiliteit van een klein team, de kennis en kunde van de grote jongens
  • Eén aanspreekpunt voor het gehele project
  • Bewezen resultaat bij diverse hotels
ATZO-Projects_Hotelinterieur__0002s_0005_Kamer_suite-hotel 3_De Hoeve van Nunspeet

Doorgevoerd tot in detail

Of het nu een 5-sterrenhotel of B&B gaat: De beleving staat voor de gasten centraal. Die beleving realiseren wij door een uitgekiend ontwerp. De echte kwaliteit herken je aan ons oog voor detail. Daarom zorgen we altijd voor een concept dat is doorgevoerd tot in de puntjes. Van grove schetsen tot slimme details.

Eén aanspreekpunt

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact. Daarom heb je vanaf de intake tot de oplevering één aanspreekpunt. Ook als we samenwerken met verschillende partners, zorgen we bij ATZO Projects dat we alles voor je coördineren, begeleiden en bewaken we de planning. Mocht je vragen hebben of ergens tegenaan lopen? Dan kun je ons gewoon bellen. We helpen je graag verder.

Gefaseerde aanpak

Tijdens je verbouwing wil je zo min mogelijk overlast. Daarom pakken we projecten altijd gefaseerd aan. We zorgen voor goede planning en houden ons aan strakke deadlines. Zo voeren we werkzaamheden zo goed als onopgemerkt uit.

Ik wil een verrassend hotelinterieur.

Onze diensten

Gerealiseerde hotelkamerprojecten

Bekijk meer projecten